Tessék engem elrabolni!

ifjúsági musical

A banda

img_0910.JPGA korosztályi ellentétek megrajzolása okán került a darabba 6 nagyobb fiú, illetve lány. Dramaturgiailag fontos pontokon jelennek meg és olykor csupán a gyermeki kiszolgáltatottságot jelenítik meg, olykor viszont épp annak leküzdésével viszik előre a cselekményt.

 

Jakab

A banda vezére, hangadója. A többiek vakon követik ami nem csoda. Minden helyzetre van valami meghökkentő megoldása. Kancsár Ábel első komolyabb szerepe a Keménykalap és krumpliorr kis Recéje volt. Gyakorlott színpadi játékos. A falkavezér szerepe csupán ujjgyakorlat számára, mégis eredeti színekkel, mély átéléssel jeleníti meg.

kancsarabel.jpgKancsár Ábel

Balogh

A csapat hangulatfelelőse és ügyeletes „okostojása”. Éles elméjével azonnal átlátja a bonyolult helyzeteket is, de a megoldásai rém egyszerűek mivel saját népszerűségén kívül semmi nem érdekli igazán. Szirmai Marcellnek sok dolga nincs a szereppel, hiszen sok éve dolgozik már Janik Lászlóval, így a szerep ihletője is ő maga volt. „Írtam a darabba egy Szírmai Marcit akit aztán végül Szírmai Marci játszik, ha már úgy is itt van!”

szirmaimarcell.JPG
Szirmai Marcell

Földesi

Érzékeny de vagány lány, aki bárkivel képes szembeszállni, ha az szembekerül az értékrendjével. Hackler Lili szintén nem ismeretlen sem a szerzők, sem a csapat számára. A szegedi Színháztábor rendszeres látogatója és több előadásban is közreműködött már. Sprőd humora, villámgyors riposztjai épp úgy különlegessé, és kedvelt alakjává teszik a csapatnak, mint akrobatikus mozgása.

 lili.jpgHackler Lili

Harsányi

Valóban harsány és kissé csapongó karakter aki szinte mindig lemarad valamiről.

Tóth Abonyi Milla szintén „régi motoros”. A meghallgatásra épp egy táncversenyről érkezett, nem mellesleg ezüstéremmel a nyakában. A különös, kicsit fiús karakter megformálásában sokat segít neki jellegzetes, karcos hangja, és utánozhatatlan egyéni mozgásvilága is.

 tothabonyimilla.jpgTóth - Abonyi Milla

Hegyi I. - Hegyi II.

Testvérek, vagy ikrek? Mindegy is. A két lány úgy egészíti ki egymást, mint a borsó meg a héja. Ha kell vagányak, de bármikor kiállnak a kisebbért, és igazi aggodalommal követik a sorsát. Szöllősi Gina és Szöllősi Liza testvérek. A színházat anyai ágon szívták magukba hiszen édesanyjuk nem más mint a Szegedi Nemzeti Színház művésznője: Molnár Erika. Energiájuk, kifogyhatatlan derűjük és empátiájuk a társulat nélkülözhetetlen és meghatározó tagjaivá emeli őket.

szollosigina.jpgSzöllősi Gina

szollosiliza.jpgSzöllősi Liza

A banda különlegessége, hogy valamennyien szereplői a Valahol Európában c. musicalnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://teemusical.blog.hu/api/trackback/id/tr914896044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tessék engem elrabolni!

Márton - Varga - Janik : Tessék engem elrabolni! ifjúsági musical

Friss topikok

süti beállítások módosítása