Tessék engem elrabolni!

ifjúsági musical

Öt lány

62003114_364244004227396_5832743395319087104_n.jpg

 Táncpróba

Ági

Misi egyik állandó „őrzője”. Próbál vigyázni barátjára, de tudja, hogy az önfejű fiúcska valójában megfékezhetetlen. Az apróbb csintalanságokban ő is részt vesz, de sose tenne olyat, amivel kivívná Ági néni haragját. Aradi-Szabó Anna egészen kiskora óta érdeklődik a színház, a színjátszás iránt. Még óvodás volt amikor először jelentkezett Janik László Színháztáborába, idén pedig már a Szegedi Nemzeti Színház Valahol Európában c. előadásában is szerepelt. Hatalmas váltásai, sziporkázó személyisége sajátos színt adnak majd az előadásnak.

 aradiszaboanna.jpeg

Aradi - Szabó Anna

Ancsa

Nagyon jó kislány. Sokat segít a felnőtteknek, a kicsiknek egyaránt. A nevelők jobb keze.” Ági néni mondja ezt Ancsikáról a darab utolsó jelenetében. Hogy olykor a felnőtteket is megszégyenítően komoly gondolkodású, sőt, némiképp szemtelen is, arról mélyen hallgat.

Schiavo Isabella telitalálat erre a szerepre. Különösen szép beszédével, gyors észjárásával, figyelmességével hamar megkedveltette magát az alkotókkal. Finom, külső jegyei szinte már szecessziós külsőt kölcsönöznek neki, próza és versmondó versenyeken elért helyezései pedig elegendő magabiztosságot ahhoz, hogy tökéletesre formálja szerepét.

schiavoisabella.jpg

Schiavo Isabella

Kati

A sok jól nevelt kislány között egy „minden lében kanál” felfedező. Mindenhol elsőnek van jelen, és mindenre kíváncsi. Leginkább a fiúk között érzi jól magát és a durvább játékok sem riasztják vissza. Egy párnacsata az igazi lételeme.

Gyulai Eszter az akinek annyira természetes a jelenléte, hogy rögtön feltűnik, ha hiányzik egy próbáról. Már a meghallgatáson magával ragadó volt talpraesettsége, közvetlensége, a partnerekkel való együttműködési készsége. Az egyéni teljesítménye talán nem lesz annyira látványos a produkcióban, de minden közös pillanatnak az egyik meghatározó és megbízható alapköve.

gyulaieszter.jpg

Gyulai Eszter

Zsuzsi

Huncut, cserfes, talpraesett kislány aki nem rejti véka alá az érzelmeit. Kíméletlenül őszinte, de ha kell nem rest bevallani saját hibáját sem.

Szügyi Boglárka igazi rácsodálkozás. A Valahol Európában Pötyijeként, nyilván már gyakorlott gyermekszínésznek számít, még is meglepetést okozott ahogyan a ráosztott szerepet magára formálta. Játéka, tiszta, egyszerű és igaz. Ő is remek pillanatokkal fogja megajándékozni a nézőket.

szugyiboglarka.jpg

Szügyi Boglárka

Emőke

Igazi „buzgómócsing”. Ahol ő jelen van, ott rendnek és fegyelemnek kell lennie. Az állandóan elcsellengő, álmodozó Misit gyakran bízzák rá a pedagógusok.

Török Kata épp olyan biztos pont a produkcióban, mint az általa játszott Emőke az osztályban. Csupa kéz, csupa láb alkata hol itt-hol ott bukkan fel, de nem lehet nem figyelni rá. Szerepét olyan odaadással és mélységekkel formálja meg, hogy biztosak lehetünk benne, nem csak arról fogják megjegyezni, hogy ő a „fogszabályzós lány”!

torokkata.jpg

 Török Kata

A bejegyzés trackback címe:

https://teemusical.blog.hu/api/trackback/id/tr6514895204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása